13.01.2009

Galatasaray vs. B.Leverkusen

Eksikleri ve gençlerimizi görmek açısından güzel bir maç oldu. İyi bir yedek kulübesine sahip olduğumuzu biliyoruz. Ama bunlar da maç yaptıkça ortaya çıkacak.

İşin açığı Bursa ile final oynamaktansa W.Bremen ile maç yapmak daha mantıklıydı zaten. Gazozuna bir kupa gibi görünse de ileride yaşanacak kadro seçimi sıkıntıları için Skibbe'ye yol gösterecek iyi bir fırsat.

Serkan Kurtuluş'un geri dönmesi güzeldi. Yapılan yerinde bir transfer ama şanssızlık yaşadık biraz bu konuda. Gerçi sağ kanadın üzerine binen bir lanet mi var bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda bunu da atlatırız. Hele ki UĞURumuz bir dönse...

Kendini en çok gösteren Yaser oldu takımda. Kaliteli bir oyuncu olduğu malum zaten. Ama bu geniş kadroda o da yer bulmakta zorlanıyor. Tıpkı Aydın gibi. Geleceği en parlak oyunculardan birisi de Aydın bu kadroda. Biraz daha fazla şans verilirse kısa zamanda pişecek, takımın vazgeçilmezlerinden birisi olacak eminim...

Nonda'yı tanımakta hepimiz zorluk çekiyoruzdur sanırım. Penaltı pozisyonundan bahsetmeye bile gerek yok. İyi ki diyorum son Beşiktaş maçında Baros tarafından penaltı kullanması engellendi de hayati bir hatadan dönüldü son anda. Sezon sonu gönderilmesi muhtemel gibi Nonda'nın. Bakalım zaman ne gösterecek.

Maç adına en mutlu edici olay ise Ümit Karan. Son haftalarda futboldan ve takımdan soğumuş gibi bir havası var. Satılması yada gönderilmesinin düşünülmesi son derece yanlış bir karardı. Gerçeği ne kadar yansıtıyor ama A.Sezgin ile yapılan görüşmelerde mutlaka bu konu görüşüldü ve Ümit'e fena halde yansıdı bu konu. Ümit her zaman bu takımda yer bulabilecek bir kapasitede. Yeter ki kendini biraz toparlasın. Attığı gol biraz olsun motivasyon sağlar inşallah.

Hiç yorum yok: