31.10.2008

Galatasaraylı Pele?


Perakende Günleri için Türkiye'ye gelen Dünya futbolunun unutulmaz yıldızı Pele ile Brezilya'nın efsane oyuncusu ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun yıllardır konuşmadığı ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'na ayak basar basmaz, "Teknik direktörlüğünü beğeniyorum" diye demeç veren Pele için önceki akşam Sait Halim Paşa yalısında verilen yemeğe özel olarak davet edilmesine rağmen katılmayan Zico'nun, kendisine "Beyaz Pele" denmesine de çok sinirlendi.

Pele'nin, Alex ile Nobre ile bir araya geldiğinde, "Türk futbolunun yaptığı çıkışı ilgiyle izliyorum. Türkiye'de çok sayıda Brezilyalı futbolcu forma giyiyor. Alex ve Nobre, Türkiye'de, Brezilya'yı çok iyi temsil ediyorlar. Burada kendilerini bir kez daha alkışlıyorum" açıklamasını yapması ve geceye katılmayan Zico'dan hiç söz etmemesi de dikkat çekti.

Bu arada Pele'nin, bir TV kanalını gezerken, "Ben Galatasaraylıyım. Brezilya'da da, daha çok Galatasaray tanınır" ifadelerini kullanmasının, yine Zico ile arasındaki sorundan kaynaklandığı da ileri sürüldü.

LigTV

Hiç yorum yok: