1.02.2009

Dön ne olur...

Farklı düşünen yoktur galiba. Ben bu adamı izlemeyi özledim artık. Soğuk kanlılığını, sağlamlığını, oyunu okuyuşunu. Geçen sezon önemli maçlarda oynadı. İkinci yarıda sakatlıklarla mücadele etti. Geçen sene kadar bu sene de bizim açımızdan şanssız bir yıl. Hala düzelmeyen Tobias ve Uğur bir kenarda. Linderoth'u yedek kulübesinde bile görmek güzel gerçekten. En azından Florya raporlarında "rehabilitasyon" başlığı altında görmüyoruz artık ismini.

Önümüzde çok önemli maçlar var. Bunlardan birisi Sivas deplasmanı. İki maçtır şanssız bir şekilde ayrıldık sahadan. Önce deplasmanda 3 puan verdik. Sonra da evimizde oynadığımız kupa maçının birinci ayağında beraberlikle ayrılıp, turu zora soktuk. Umarım ikinci maç farklı olacak. Hep destek verdiğim Skibbe mu maçta kendini kurtaracak. Hoş kaybetsek kupadan elensek de üzülecek değiliz, ama yine gazozuna da olsa bir prestij olayı.

Geçen sezon Lincoln ortalarda yokken Linderoth vardı. Mehmet Topal bence bu adamdan çok şey öğrendi ve öğrenmeye de devam edecek. Hatta eminim Sabri bile Linderoth'dan çok şeyler öğrendi. En azından nasıl joker olunur bunu öğrenmiştir. Malum Sabri'nin oynamadığı tek mevki forvet kaldı. Linderoth da aynıydı geçen sene. Defansın sağında bile oynadı adam.

Hiç yorum yok: